Financieel beheer

Afdeling finance

Het financieel beheer: ook wel administratief beheer, bestaat uit alle financiële handeligen die aan de orde zijn bij het beheren van vastgoed. Voorbeelden zijn het innen van huren, indexeren van huren, verrekenen van servicekosten, financiële jaaroverzichten en het versturen van aanmaningen. als eigenaar heb je liever niet te maken met dit soort taken, helemaal niet als je meerdere eenheden bezit. Dit is over het algemeen niet de corebusiness van een vastgoedeigenaar en vandaar dat het vaak word uitbesteed aan een vastgoedbeheer kantoor. 

Studenten-bijbaan-Den-Haag-studentenbaan-min
3 PARTNERS

Aan de basis van PRMD staan drie toonaangevende vastgoedbedrijven: Beheerzeker, Kervezee Vastgoed Management en Proreat Vastgoedmanagement.

1 BEDRIJF

PRMD, Property Management Desk is een nieuw bedrijf met decennia aan ervaring. Gevestigd aan de Scheveningse haven staan onze experts voor u klaar.

1 AANSPREEKPUNT

PRMD staat voor de persoonlijke aanpak. Wij zijn partner van onze klant, met een aanspreekpunt, heldere afspraken en directe lijnen.

HET FUNDAMENT

Kennis, ervaring en ambitie zijn het fundament waarop we de dienstverlening voor onze klanten bouwen. Dat is de PRMD gedachte.