Junior Servicedeskmedewerker Technisch Beheer

PRMD Vastgoedmanagement is een dynamische vastgoedbeheer- en managementorganisatie in de regio Haaglanden. Wij treden op voor zowel institutionele als particuliere beleggers.

Voor onze afdeling Service Desk zijn wij op zoek naar een fulltime:


Junior Servicedeskmedewerker Technisch Beheer

Functiebeschrijving


PRMD beheert namens vastgoedbeleggers ruim 6000 woningen in de Randstad. Het managen van vastgoed is een mooi samenspel waarbij de kunst is zowel de huurders als de beleggers tevreden te maken door rekening te houden met de behoefte en wensen van beide partijen.  

Een stabiele huurstroom is voor een belegger een belangrijke pijler en een tevreden huurder heeft hier veel invloed op. Het voorkomen en goed afhandelen van onderhoudsmeldingen is mede daarom binnen vastgoedbeheer en zeer belangrijke taak en daar kan jij onderdeel van uit gaan maken.

Binnen deze functie ben jij dagelijks bezig met het verlenen van optimale service aan onze huurders. Via de Service Desk melden huurders o.a. onderhoudspunten of andere technische zaken welke passend en adequaat opgelost moeten worden. Samen met drie andere collega’s en de Manager van Servicedesk ben je verantwoordelijk voor het aannemen van onderhoudsmeldingen, het uitvoeren van een goede probleemanalyse van de melding en het volgens uitzetten van een opdracht aan de juiste onderhoudspartij met als doel het probleem op te lossen. Je werkt nauw samen met aannemers van verschillende onderhoud partijen en bouwt daarmee een sterke werkrelatie op. Ook heb je een signalerende functie. Als bepaalde storingen of klachten bij herhaling terugkomen, dan dient hier actief op gereageerd te worden. Binnen deze processen zorg je voor een heldere vastlegging van de afspraken, acties en besluiten en ziet toe op een bewaking van de follow up hiervan. Binnen deze functie ben je de gehele dag in contact met mensen. Communicatievaardigheden, een positieve instelling met een groot verantwoordelijkheid gevoel en een hulpverleende instelling zijn binnen deze functie van cruciaal belang.


Vaardigheden


Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die voldoet aan de volgende eisen:

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Gevoel voor en/of affiniteit met techniek
  • Klant- en servicegericht;
  • Teamspeler met een groot verantwoordelijk gevoel;
  • Oplossings- en resultaatgericht;
  • Communicatief vaardig;
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Beheersing van MS Office (Word, Excel, Outlook).


Wat wij bieden  
Je kunt bij PRMD Vastgoedmanagement rekenen op een prima pakket van arbeidsvoorwaarden. Een zelfstandige, afwisselende en uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheden. Dit alles binnen een enthousiast team wat onderdeel uitmaakt van een keten van dienstverleners binnen de groep waar mensen op een informele manier met elkaar omgaan in een plezierige werkomgeving. Daarnaast is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het salaris is bespreekbaar en is afhankelijk van leeftijd en ervaring.


Heb jij interesse in deze functie?
Stuur jouw motivatie en CV per mail naar janourella@prmd.nl. Voor vragen en meer informatie over de functie van Medewerker Technisch Vastgoedbeheer kan je contact opnemen met Janourella Fos op nummer 06-29434643.