Over PRMD

PRMD ­Vastgoed­management

ÉÉN VASTGOED­MANAGEMENT

PRMD heeft tientallen jaren ervaring en expertise in vastgoedmanagement en de Haagse vastgoedwereld. Onze uitgebreide kennis van object, ligging en type huurders zijn het fundament waarop wij het beheer van uw vastgoed baseren. Zowel voor bestaand vastgoed als voor nieuwbouw.


Korte communicatielijnen zijn kenmerkend voor onze stijl. Al onze klanten hebben een vast aanspreekpunt voor vlotte dienstverlening. Met ons team van zo’n 20 medewerkers hebben wij een specialist in huis voor iedere vraag. Samen bieden wij een 360° view op het beheer van uw vastgoed. Wij zien wat er op u afkomt en bieden u dienstverlening op maat.


Wij garanderen optimaal rendement van uw portefeuille door professioneel en betrokken beheer.

Ons Team

Historie

Sinds 2017 werken Beheerzeker, Kervezee Vastgoed Management en Proraet samen onder de naam PRMD. Deze vertrouwde namen in de Haagse vastgoedwereld hebben tientallen jaren ervaring in vastgoedmanagement.

 

Het zijn de gedeelde waarden en uitgangspunten die de drie bedrijven achter PRMD bijeen brachten. Compleet vastgoedbeheer, dienstverlening op maat, betrouwbaar partnerschap en optimaal rendement voor de klant vormen de basis van PRMD.

 

De vastgoedbranche is permanent in beweging. Met ons stevige fundament van kennis, ervaring en ambitie blijven ook wij ons vernieuwen. Van de dienstverlenende beheerfunctie hebben wij ons ontwikkeld tot een zakelijke partnerschap, met zowel particuliere als institutionele beleggers. Onze persoonlijke benadering, korte lijnen en aanpak op maat blijven daarbij overeind.

 

De naam PRMD verwijst naar de piramide, het meest duurzame vastgoed uit de menselijke geschiedenis. Hij is een symbool voor betrouwbaarheid, samenwerking en veelzijdigheid. En hij staat voor de drie partners die samen het fundament vormen voor de nieuwe organisatie. PRMD staat ook voor Property Management Desk. De afkorting zegt helder en duidelijk wat wij bieden: één aanspreekpunt voor al uw vastgoedbeheerzaken.

Waarom prmd?

Onze uitgebreide kennis van object, ligging en type huurders zijn het fundament waarop wij het beheer van uw vastgoed baseren.