Werken bij PRMD

Sollicitatieprocedure bij PRMD Vastgoedmanagement

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage of naar de volgende stap in jouw carrière? Heb jij de openstaande vacatures van PRMD al bekeken? Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Wij leggen in onze vacatures uit voor welke functie wij invulling zoeken en welk profiel daar goed bij past inclusief de verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Sluit dit aan bij jouw zoektocht? Dan vragen wij jou om te reageren door jou om een motivatiebrief en Curriculum Vitae te sturen naar janourella@prmd.nl

Wanneer wij jouw motivatiebrief en curriculum vitae ontvangen, bekijken wij de informatie zo snel mogelijk. Wij geven uiterlijk binnen drie weken na de sluitingsdatum een reactie waarin wij jou uitnodigen voor een gesprek of waarin wij aangeven dat jij helaas niet in aanmerking komt voor de functie. In sommige gevallen zullen wij jou vragen of wij de gegevens voor een bepaalde termijn mogen aanhouden. Indien wij in enige fase van de sollicitatieprocedure besluiten dat een sollicitant niet in aanmerking komt voor de invulling van de vacature of wanneer de vacature is vervuld of vervallen, dan ontvangt de sollicitant binnen drie weken na dit besluit een bericht.
In het eerste gesprek maak je kennis met de leidinggevende van de afdeling die invulling zoekt voor de vacature. Wij zullen je meer vertellen over onze organisatie en het team waar je in en mee gaat werken. Wij vinden het interessant om van jou te horen wie je bent en waarom je bij PRMD wilt werken in de functie waar je op hebt gesolliciteerd. Soms maken wij kennis met 1 sollicitant, vaak maken wij kennis met meerdere sollicitanten.
Ben jij nog enthousiast over een verdere voortzetting van de kennismaking en wij ook? Dan nodigen wij jou uit voor een tweede gesprek waarin wij meer vertellen over de functie, de arbeidsvoorwaarden en het salaris. Bij een positief resultaat van de gesprekken sturen wij jou een arbeidsvoorwaardenvoorstel toe.
Wanneer jij akkoord gaat met de arbeidsvoorwaarden en de arbeidsovereenkomst, dan heten wij jou welkom als nieuwe collega bij PRMD! Wanneer kun jij beginnen?!
PRMD270319_0010banierV1

Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage of naar de volgende stap in jouw carrière? Heb jij de openstaande vacatures van PRMD al bekeken? Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s.