Sollicitatieprocedure bij PRMD Vastgoedmanagement

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage of naar de volgende stap in jouw carrière? Heb jij de openstaande vacatures van PRMD al bekeken? Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Wij leggen in onze vacatures uit voor welke functie wij invulling zoeken en welk profiel daar goed bij past inclusief de verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Sluit dit aan bij jouw zoektocht? Dan vragen wij jou om te reageren door een motivatiebrief en Curriculum Vitae te sturen naar service@prmd.nl

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure bij PRMD?

Wanneer wij jouw motivatiebrief en curriculum vitae ontvangen, bekijken wij de informatie zo snel mogelijk. Wij geven uiterlijk binnen drie weken na de sluitingsdatum een reactie waarin wij jou uitnodigen voor een gesprek of waarin wij aangeven dat jij helaas niet in aanmerking komt voor de functie. In sommige gevallen zullen wij jou vragen of wij de gegevens voor een bepaalde termijn mogen aanhouden.

Indien wij in enige fase van de sollicitatieprocedure besluiten dat een sollicitant niet in aanmerking komt voor de invulling van de vacature of wanneer de vacature is vervuld of vervallen, dan ontvangt de sollicitant binnen drie weken na dit besluit een bericht.

Wat kun jij verwachten van een eerste kennismaking?

In het eerste gesprek maak je kennis met de leidinggevende van de afdeling die invulling zoekt voor de vacature. Wij zullen je meer vertellen over onze organisatie en het team waar je in en mee gaat werken. Wij vinden het interessant om van jou te horen wie je bent en waarom je bij PRMD wilt werken in de functie waar je op hebt gesolliciteerd. Soms maken wij kennis met 1 sollicitant, vaak maken wij kennis met meerdere sollicitanten.

Hoe verloopt een tweede gesprek?

Ben jij nog enthousiast over een verdere voortzetting van de kennismaking en wij ook? Dan nodigen wij jou uit voor een tweede gesprek waarin wij meer vertellen over de functie, de arbeidsvoorwaarden en het salaris. Bij een positief resultaat van de gesprekken sturen wij jou een arbeidsvoorwaardenvoorstel toe.

Wanneer start jij bij PRMD?

Wanneer jij akkoord gaat met de arbeidsvoorwaarden en de arbeidsovereenkomst, dan heten wij jou welkom als nieuwe collega bij PRMD! Wanneer kun jij beginnen?!

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een fulltime, enthousiaste en ervaren collega

Technisch Vastgoed Beheerder (buitendienst)    (m/v)

Functiebeschrijving

Als Technisch Vastgoed beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit en de onderhoudstoestand van onze onroerendgoedportefeuille. Jij bent het visitekaartje voor onze organisatie en bent daarom goed op de hoogte van de lopende zaken binnen de portefeuille.

Je adviseert in onderhoud en renovatieprojecten en neemt leiding in het totale proces, vanaf initiatiefase tot en met de oplevering. Je doorloopt offertetrajecten en beoordeelt en onderhandelt hierbij vanuit een commercieel oogpunt. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de gestelde deadlines en onderhoud dagelijks contacten met externe partijen zoals huurders en leveranciers.

Verder ondersteun je de collega’s van de Technische Service Desk, de mutatiemanager en ont zorg je onze Portefeuille Manager bij technisch gerelateerde (nood)situaties.

Jouw profiel

 • Prettige persoonlijkheid – enthousiast, betrokken met een groot sociaal en commercieel verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je gebruikt je communicatieve vaardigheden door altijd de juiste toon te vinden die aansluit bij je gesprekspartner;
 • Ervaring en affiniteit met vastgoed;
 • MBO 4 / HBO denk en werkniveau, bij voorkeur een bouwkundige achtergrond;
 • Ervaring en affiniteit met vastgoed, verhuur en/of beheer in het bijzonder;
 • Ervaring met informant is een pré;
 • Gestructureerd en goed in verslaglegging;

Wat wij bieden  

 Een zelfstandige, afwisselende en uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheden. Dit alles binnen een enthousiast team wat onderdeel uitmaakt van een keten van dienstverleners binnen de groep waar mensen op een informele manier met elkaar omgaan in een plezierige werkomgeving. Veder kan je rekenen op:

 • Een lease auto van de zaak;
 • De juiste beloning, want het salaris is bespreekbaar;
 • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • 8 % vakantiegeld;

 

Heb jij interesse in deze functie?

Stuur jouw motivatie en CV per mail naar carly@prmd.nl. Voor vragen en meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Carly Backers op nummer 06 42 11 88 00.