Sollicitatieprocedure bij PRMD Vastgoedmanagement

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage of naar de volgende stap in jouw carrière? Heb jij de openstaande vacatures van PRMD al bekeken? Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Wij leggen in onze vacatures uit voor welke functie wij invulling zoeken en welk profiel daar goed bij past inclusief de verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Sluit dit aan bij jouw zoektocht? Dan vragen wij jou om te reageren door een motivatiebrief en Curriculum Vitae te sturen naar service@prmd.nl

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure bij PRMD?

Wanneer wij jouw motivatiebrief en curriculum vitae ontvangen, bekijken wij de informatie zo snel mogelijk. Wij geven uiterlijk binnen drie weken na de sluitingsdatum een reactie waarin wij jou uitnodigen voor een gesprek of waarin wij aangeven dat jij helaas niet in aanmerking komt voor de functie. In sommige gevallen zullen wij jou vragen of wij de gegevens voor een bepaalde termijn mogen aanhouden.

Indien wij in enige fase van de sollicitatieprocedure besluiten dat een sollicitant niet in aanmerking komt voor de invulling van de vacature of wanneer de vacature is vervuld of vervallen, dan ontvangt de sollicitant binnen drie weken na dit besluit een bericht.

Wat kun jij verwachten van een eerste kennismaking?

In het eerste gesprek maak je kennis met de leidinggevende van de afdeling die invulling zoekt voor de vacature. Wij zullen je meer vertellen over onze organisatie en het team waar je in en mee gaat werken. Wij vinden het interessant om van jou te horen wie je bent en waarom je bij PRMD wilt werken in de functie waar je op hebt gesolliciteerd. Soms maken wij kennis met 1 sollicitant, vaak maken wij kennis met meerdere sollicitanten.

Hoe verloopt een tweede gesprek?

Ben jij nog enthousiast over een verdere voortzetting van de kennismaking en wij ook? Dan nodigen wij jou uit voor een tweede gesprek waarin wij meer vertellen over de functie, de arbeidsvoorwaarden en het salaris. Bij een positief resultaat van de gesprekken sturen wij jou een arbeidsvoorwaardenvoorstel toe.

Wanneer start jij bij PRMD?

Wanneer jij akkoord gaat met de arbeidsvoorwaarden en de arbeidsovereenkomst, dan heten wij jou welkom als nieuwe collega bij PRMD! Wanneer kun jij beginnen?!

Wij zijn op zoek naar:

Manager Finance Vastgoedbeheer

Als Finance Manager Vastgoedbeheer ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en monitoring van de afdeling Finance. Jij zorgt als leider van het team ervoor dat de terugkerende werkzaamheden zoals het verwerken van binnenkomende facturen, het verzorgen van het facturatieproces, het versturen van aanmaningen, het opstellen van huurafrekeningen en het opstellen van servicekosten afrekeningen binnen de gestelde termijnen en kwaliteitsnormen welke moeten worden uitgevoerd door jou collega’s op deze afdeling.

Je bent in staat te enthousiasmeren, te motiveren en de medewerkers naar een hoger niveau te tillen. De snelle groei van de afgelopen jaren en de te verwachten groei voor de aankomende jaren zullen zorgen voor voldoende uitdagingen. Hierdoor is in deze belangrijke en uitdagende functie een sterke persoonlijkheid met een vooruitziende blik essentieel en zoeken wij een persoon die beslissingen durft te nemen en veranderingen durft door te voeren.

Naast de aansturing van de medewerkers en het meedenken en uitvoeren van procesveranderingen, ben je een vraagbaak m.b.t. complexere financiële vraagstukken van eigenaren en huurders. Naast financieel inzicht is het van belang dat je begrijpt dat PRMD een commerciële dienstverlener is waarbij duidelijke communicatie en heldere afspraken doorslaggevend zijn.

Jij voldoet aan de volgende criteria

 • Je woont bij voorkeur in Den Haag of in de directe regio;
 • Je hebt minimaal HBO werk en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt ervaring met vastgoed;
 • Je hebt kennis van relevante juridische en fiscale aspecten;
 • Ervaring met het ( her-) structureringen van afdelingen of ondernemingen is een pre;


Persoonsprofiel

 • Je enthousiasmeert en spoort anderen aan;
 • Je bent secuur en hebt strategisch financieel inzicht;
 • Je durft volledige verantwoordelijkheid te nemen binnen jouw werkgebied;
 • Je bent commercieel ingesteld en denkt oplossingsgericht;
 • Je bent charismatisch en communicatief sterk;
 • Je bent flexibel en durft beslissingen te nemen;
 • Je gaat voor je goal en bent bereid daar een stap extra voor te doen.

Wat wij bieden
Je kunt bij PRMD Vastgoedmanagement rekenen op prima arbeidsvoorwaarden met een langer termijn visie. Een leidinggevende, afwisselende en uitdagende functie in een gezellig team. Dit alles binnen een organisatie waar op een informele manier met elkaar wordt omgaan in een plezierige werkomgeving.

Ben je door het lezen van bovenstaande informatie enthousiast geworden ? Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV per mail via carly@prmd.nl. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen via 06 42 11 88 00